Categorieën
Geen categorie

Bewustwording haalt je uit je dipje

Je weet dat het niet goed met je gaat wanneer je geen overzicht meer hebt op wat er speelt in je leven en je neerslachtige emoties ervaart. De beste manier om een einde aan zo'n negatieve periode te maken is bewustwording. Door inzicht te cultiveren in jouw patronen, de positieve en de negatieve, wordt de oplossing langzaam duidelijk. Je hoeft dit niet alleen te doen. Je hele leven kan ontregeld worden door lange periodes van niet lekker in je vel zitten. Door gebruik te maken van de tools die je hebt kan je er weer uit komen. Twee van de tools om af te rekenen met onderbewuste limiterende overtuigingen zijn de Bars behandeling en de Nine Star Ki methode.

Wat is een Bars behandeling?

Bij een Bars behandeling wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op 32 plekjes. Die plekjes zijn energiepunten zijn die verbonden zijn met verschillende onderwerpen zoals verdriet, geld of creativiteit. Veel mensen lijden onder blokkades op deze punten. Na een Bars behandeling kan de vastzittende energie weer stromen. Bij sommige mensen komt er na zo'n behandeling een einde aan migraine, depressie of een begin aan een nieuwe periode van opbloeiende creativiteit. Als er geen radicale verandering door de behandeling optreed is de ervaring altijd diepgaand, ontspannend en prettig. Maar complete bewustwording is natuurlijk een combinatie van fysieke healing en zelfkennis.

Leer jezelf kennen met Nine Star Ki

De Nine Star Ki Methode gebruikt de astrologische wijsheid van het Taoisme uit China. In tegenstelling tot de andere vormen van astrologie gaat het hier enkel om negen sterren. Het gaat om negen sterren van de Grote Beer, de Vegaster en de Poolster. Deze negen sterren krijgen negen cijfers waardoor de methode astrologie en numerologie combineert. Op het exacte moment dat je bent geboren waren drie van deze sterren en cijfers het meest actief. Daarom staan de drie bijbehorende energieën centraal in jouw leven. Die energieën staan vaak verbonden met terugkerende patronen in je leven. Deze behandelingen bieden een bewustwording van wie je werkelijk bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *