Categorie├źn
Geen categorie

Dat is met de schaar geknipt!

Je kent het wel. Je stapt uit bed, loopt naar de badkamer om je tanden te poetsen, wrijft de slaap uit je ogen. En ineens schrik je klaarwakker als je het monster in de spiegel ziet. Je haar staat alle kanten op, is gaan klitten, of zit zo plat als een dubbeltje. Tijd om daar eens wat aan te doen.

Kapper in Etten Leur: knippen en kleur

Ben je opzoek naar een haarspecialist? Dan ben je bij de kapper in Etten Leur aan het juiste adres. Knippen, kleuren, krullen, föhnen, van elke haarbos maken zij een kunstwerk. Bovendien krijg je van tevoren een gratis intake gesprek om jouw wensen en vragen te bespreken. Bekijk deze kapper in Etten Leur hier.

Kapper in Hoeven:

Woon je in Hoeven of Oudenbosch? Dan is de kapper in Hoeven het bezoekje waard. Ook hier kan je terecht voor een verse knipbeurt, met een specialisatie voor dameskapsels. Eens per week op de dinsdagavond is er een speciale knipavond voor heren. Boek hier meteen een afspraak bij de kapper in Hoeven.

Kapper in Sint Willebrord

Bij deze gespecialiseerde dames kapper kun je terecht voor de mooiste haarverf, voor foliage arrangement en balayage arrangement. Krullen, golven, stijlen, of alles daartussen: bij deze kapper in ben je voor elke knipbeurt aan het juiste adres. Hoe het in zijn werk gaat? Dat lees je hieronder. Boek hier een afspraak bij de kapper in Sint Willebrord.

Kleuren in stappen:

Hoe zorgt de kapper voor een perfect gekleurde haardos? Nou zo! Als eerste krijg je een kleuranalyse van je huidige haarkleur. Zo is de basis goed. Daarna gaan ze samen met jou op zoek naar de juiste haarkleur. Het moet bij je gezicht, ogen en wensen en behoeften passen. Daarna is het tijd om te gaan kleuren. Dit gebeurt natuurlijk uiterst voorzichtig en secuur. Voor een langdurig resultaat krijg je een behandeling met Olapex. Zo raakt je haar niet beschadigd. Met een kopje koffie wacht jij op je prachtige nieuwe look. Geniet van de spiegel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *